L’empresa

Subministres industrials Cappont és una empresa especialitzada tan en el subministrament de productes industrials, com en l’assessorament, formació i manteniment preventiu de les instal·lacions i equip del nostres clients.

Ens caracteritzem per treballar amb primeres marques i oferir un servei rigorós i professional que, a més a més, garanteix l’atenció als nostres clients 24 hores al dia 365 dies a l’any.

Comptem amb professionals amb més de trenta anys d’experiència en el sector de la distribució de subministraments industrials. Des de 1996 estem al servei de tota indústria, que necessiti de subministraments de qualitat per desenvolupar els seus projectes i fabricar els seus productes. Treballem amb un ampli estoc de material de primeres marques, la nostra gamma de productes cobreix totes les necessitats del sector amb la màxima garantia en fiabilitat. La nostra dedicació, professionalitat i entrega, és el que ha permès a Subministres Industrials Cappont consolidar-se com una de les empreses de referència en el sector, oferint servei a les marques nacionals i internacionals més destacades.

El compromís de Subministres Industrials Cappont, no es limita a l’abastament puntual de subministraments industrials d’alta qualitat.

La nostra filosofia, pretén anar un pas més endavant i oferir al client un servei integral que compleixi amb totes les seves necessitats. La nostra àmplia experiència en el sector és el que ens ha permès incidir i potenciar els aspectes més valuosos del nostre servei. Oferim un servei integral, que es caracteritza per la seva professionalitat, rigor i agilitat en la resposta.

Un servei de qualitat, que ens acosta a aconseguir la millor recompensa per Subministres Industrials Cappont: oferir la nostra experiència en els camps on som més competitius per tractar de millorar l’eficiència dels projectes dels nostres clients.

Víctor rodaments Cappont