D’acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE), RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL manifesta que el domini www.cappont.com  és propietat de RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL, amb CIF B-25361841, i amb domicili a Pol Ind Camí dels Frares Parc 2 Nau 12 , 25190  Lleida (LLEIDA)

 

Que RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL consta inscrita al Registre Mercantil de Lleida, a la Secció 8, Fulla L-441, Llibre 0, Inscripció 1ª.

 

RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les seves pàgines d’Internet. Amb els límits establerts en la llei, RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d’Internet.

 

Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL estan elaborades per professionals de la mateixa degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a l’esmentada corporació ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu. Les pàgines d’Internet de RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts. Per tant, aquesta no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL o les seves llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de RODAMENTS  I SUBMINISTRAMENTS CAPPONT, SL.

 

De la mateixa manera es reserva el dret a retirar l’accés al Portal, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el disposat en aquest avís legal.